Skip to main content

plllank op maat

Indien u niet vindt wat u zoekt in de webshop, kan u steeds een snijplank op maat laten maken. Dit gebeurt steeds in overleg. Afspraken bij een plllank op maat:

  • Na overleg van uw wensen en mogelijkheden, wordt er een duidelijke prijs overeengekomen.
  • Het maken van de snijplank start pas eens de factuur is betaald. U krijgt hiervoor 14 dagen de tijd.
  • Behoudens uitzondering, is deze prijs vast. Indien er onvermijdelijk een meerprijs moet worden aangerekend, zal er steeds open en transparant gecommuniceerd worden waarom. In dit geval is verdere aankoop geen verplichting, wordt uw volledig betaald bedrag terugbetaald en de bestelling geannuleerd indien gewenst.
  • Hout is een organisch materiaal. Het is onmogelijk om twee identieke snijplanken te maken. Zelfs binnen eenzelfde houtsoort is er een kleurverschil mogelijk. Ook qua patroon worden geen twee dezelfde snijplanken gemaakt. Wat wel mogelijk is, is een snijplank “in de stijl van” een bepaalde eerder gemaakte plllank.
  • Hou steeds rekening met een marge op de breedte en lengte van ± 1 cm en op de dikte van ± 0.5 cm. Exacte maatvoering is steeds mogelijk na overleg.

Bedankt om deze duidelijke afspraken in acht te nemen bij het bestellen van een houten snijplank op maat.

Retourneren

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat de snijplank u toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de melding dient uw bestelling binnen 14 dagen retour gezonden te worden.

Mocht de plank beschadigd zijn, dan kan deze waardevermindering aan u doorgerekend worden of kan ik de terugbetaling weigeren. Iedere plllank snijplank is uniek en onvervangbaar. Behandel de snijplank dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour zeer goed verpakt is. Een correcte verzending valt onder uw verantwoordelijkheid.

Gebruikte snijplanken kunnen niet meer retour aangenomen worden vanwege hygiënemaatregelen.

Let op! Op maat gemaakte producten die volgens uw specificaties zijn gemaakt, kunnen niet retour gestuurd worden.

Terugsturen van producten

Wanneer aan de bovenstaande beschreven eisen voldaan is, kan u uw retour online binnen 14 dagen na ontvangst melden op het e-mailadres [email protected]. Na bevestiging van uw retour kunt u het product naar het volgend adres terug sturen.

plllank
Streepbosstraat 12
9031 Drongen
BELGIË

U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de teruggestuurde snijplank en het opvolgen dat deze goed verstuurd en ontvangen wordt.

Terugbetaling

Wanneer uw geretourneerde snijplank is ontvangen, wordt hij nagekeken. Als het aan de boven benoemde eisen voldoet, zal ik uw aankoopbedrag minus de verzendkosten binnen 14 dagen terug betalen.

Als u het geld na 14 dagen nog niet op uw aangegeven betaalrekening heeft ontvangen, neem dan contact met mij op.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met mij op. Dit kan via het contactformulier of via [email protected].