Skip to main content

Snijplank op Maat

Ontdek de unieke charme van onze op maat gemaakte snijplanken.

Elke plllank snijplank is meer dan een keukenaccessoire op zich. Iedere plank die het atelier verlaat heeft zijn unieke kenmerken die een verhaal vertellen. Als erkend ambachtsman worden onze snijplanken met zorg, oog voor detail en een diepgaande kennis vervaardigd. Allen voldoen ze aan de hoogste kwaliteitseisen.

Onderstaand overzicht neemt u mee op door onze plllank creaties die kan dienen als inspiratie voor het creëren van uw eigen droomplllank op maat. Hierbij kunt u uw eigen maatvoering, gewenste patroon en geselecteerde houtsoorten bepalen, zodat uw unieke visie werkelijkheid wordt.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ik kijk er naar uit om uw ideeën tot leven te brengen en een snijplank te maken die perfect aansluit bij uw visie.

Lijndesign

Voornamelijk langshout verlijmde snijplanken met horizontale lijnen. Ook mogelijk in een kopshouten verlijming en verticaal. Beschikbaar binnen ieder budget. Kan gaan van eenvoudig ontwerp tot meer complex qua patroon en houtsoorten.

Butcher Block

Algemene term voor kopshouten verlijmde snijplanken, vaak met een blokpatroon. Gaat van een snijblok uit een enkele soort, tot complexe (a)symmetrische patronen.

Zig-Zag

Nagenoeg steeds een langshout verlijmde snijplank, kopshout mogelijk in padoek. Steeds twee verlijmingen nodig. De zig-zag hoek is vrij te bepalen. Vaak een centraal ontwerp omringd door een basis houtsoort. Een correcte uitlijning is cruciaal.

Diamant

Altijd kopshouten verlijmd. Meerdere verlijmingen en correcte planning en design noodzakelijk om tot een diamant ontwerp te komen. Dit vertaalt zich in een hogere prijs. Kwalitatieve en esthetisch aantrekkelijke snijplanken, een echte blikvanger in de keuken.

Line-Shift

Kan zowel kopshouten en langshouten verlijmd. Dit design definieert snijplanken waar de lijnen niet recht doorlopen, maar er een bepaald elegant lijnenspel de plllank definieert.

Accessoires

Naast snijplanken, biedt plllank ook serveerplanken, messenhouders, kookhulpjes en snijplank standaarden aan. Eveneens op maat te bestellen.